sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Marsipaanikakku

Valmis kakku!:D

Pohja:
4 munaa
1 1/2 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta

Täyte:
2 prk mango pilttiä
2 dl vispikermaa

Kostutukseen:
1-2 dl maitoa
1 tl vanilijasokeria

Päälle:
1 pötkö marsipaania
esim. marsipaaniruusuja

Vatkaa munat ja sokeri paksuksi valkoiseksi vaahdoksi. Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään. Lisää Jauhot vaahtoon varovaisesti käännellen. Kaada taikina voideltuun irtopohja vuokaan. Paista kakku pohjaa 200 asteessa noin. 30 min. Anna pohjan jäähtyä ja irroita kakkuvuoan reunat. Leikkaa kakku joko kolmeen tai kahteen osaan. Aloita kostuttamalla kakkun alin kerros maidolla, johon on sekoitettu vanilijasokeria. Levitä mangopiltti kakkupohjan päälle nuolijan avulla. Toista kostutus ja piltin levitys jos olet leikannut kakun kolmeen osaan. Lisää kermavaahto piltin päälle molempiin kerroksiin. Kokoa kakku. Kaulitse marsipaani lätyksi. Käytä jauhona tomusokeria. Lisää koristeet esim. marsipaaniruusut.

Ohje on täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti