torstai 26. toukokuuta 2011
Ananaskeikauskakku ! =)
Anteeks, kuvien laatu on vähän huonohko. D:
3-5 ananasrengasta (riippuu miten ne haluaa asetella)
1 dl fariinisokeria
125 g voita
1.5 dl sokeria
2 kananmunaa
2.5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl vanilijasokeria
0.5 dl ananasmehua
Ota irtopohjavuoka ja laita sen pohjalle leivinpaperi. Leikkaa ylimääräiset reunat saksilla. Voitele vuoan reunat. Laita fariinisokeria vuoan pohjalle ja levitä se tasaisesti. Sitten ota ananasrenkaat ja asettele ne fariinisokerin päälle, miten haluat. Valuta kuitenkin ananasrenkaista turha neste pois.
Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Lisää vaahtoon kananmunat yksitellen ja vatkaa samalla tasaisesti. Sitten yhdistä kuivat aineet voisokerikananmuna seokseen vuorotellen ananasmehun kanssa, sekoittaen samalla esimerkiksi puuhaarukalla tai -lastalla.
Levitä taikina ananasten päälle tasaisesti ja paista 175 asteisessa uunissa reilu puolituntia.
Ananaskeikauskakkua voi tarjota esimerkiksi vanilijakastikkeen tai vanilijajäätelön kera.
Ohje muokattu täältä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti